Фотографии – Константин Фиалковски © 2007

CAD/CAM - In Lab MC XL /SIRONA/

CAD/CAM - In Lab MC XL /SIRONA/

ТОТАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ,                  БЕЗУПРЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ!

Повишените критерии на днешните все по-информирани и взискателни пациенти биват покрити с въвеждането на нови технологии, създадени да осигурят употребата на още по-красиви и надеждни материали. Металокерамиката, която десетилетия беше панацея за всеки случай, касаещ както нормалната функция на човешката уста, така и нейната красота, отстъпи пред мощно навлезлите на денталния пазар продукти от чиста керамика. Новото поколение безметални конструкции сложи край на опасенията от проява на алергии, биметализъм, патогалванизъм, гингивити и незадоволителни естетически резултати.

Следвайки водещите световни тенденции, ФИАДЕНТА въведе в практиката си най-широкообхватната CAD/CAM система в света, SIRONA In Lab System – апогей на германската прецизност и надеждност. Сега ФИАДЕНТА с лекота осигурява удоволствие за своите клиенти, предлагайки безкомпромисни решения за всяка възникнала ситуация!

Компютърните технологии отдавна спомагат живота ни да бъде по-обогатен и приятен. За ФИАДЕНТА приложението на компютърни (CAD/CAM) технологии е перфектният избор за изработването на най-модерните и изключително красиви продукти от цирконий, както и всички други видове безметална керамика, при 100% контрол на качеството. Така оставаме верни на намеренията си да предлагаме на нашите клиенти най-доброто от световните постижения в естетичната стоматология!


» Обратно към Техника