Фотографии – Константин Фиалковски © 2007

EP 600 COMBI /IVOСLAR/

EP 600 COMBI /IVOСLAR/

МОДЕРНИ РЕШЕНИЯ ПО МОДЕРЕН НАЧИН!

В стремежа към безкомпромисни естетически постижения, въвеждането на чиста керамика в модерната стоматология осигури резултати, максимално близки до съвършенството на ПРИРОДАТА! Без употребата на чиста керамика е немислимо пресъздаването на натуралната прозрачност и сияйност на човешката усмивка – символ на красота, здраве и самочувствие за съвременната личност!

Изключителна роля за постигане надеждността, красотата и здравината на днешните керамични системи, играе иновативната европейската компания IVOCLAR VIVADENT, въвела в световната дентална практика технологиите IPS EMPRESS, IPS EMPRESS 2, IPS EMPRESS ESTHETIC и IPS E.MAX. Компанията е безспорен световен лидер в производството на безметални продукти от чиста керамика, но също така произвежда и лабораторна апаратура от най-висока класа. Над 33-и милиона успешни реставрации с фасети, корони, мостове и инлеи от чиста керамика за последните 17 години, убедително доказват качествата на тези нововъведения.
EP 600 COMBI е мултифункционална пещ за изпичане на керамика и за работа с всички PRESS технологии. Въведен е електронен контрол над процесите, съпътстващи качествената преработка на керамичните материали за безметални конструкции.


» Обратно към Техника